2023. december 7., csütörtök,  Ambrus

Aktuális

Partner cégeink: OHAUS

...és napjainkra a világ vezető mérleggyártója lett melyet a precíz, megbízható mérlegek biztos beszállítója címén szerzett meg mind a hat kontinensen.

A vállalat folyamatosan építkezett a évszázados tudására a mérleggyártás területén, ami magába foglalja a legújabb technológiák és előnyök alkalmazását amely folyamatosan biztosítja a fejlődést, így lehetővé téve a piaci igények állandó kiszolgálását. 

Éveit mindig a tömegmérési iparágnak szentelvén, a folyamatos fejlesztések és eredmények motiválták a következő szint elérésére. Egészen a Harvard Trip Balance bemutatásától, 1912 év amely korának etalonjává vált a mechanikus mérlegek területén, egészen az Explorer analitikai és precíziós mérlegcsalád bemutatásáig, 2012 év, amely az Ohaus legfejlettebb, legintuitívabb típusa lett.

Az Ohaus rendelkezik azzal a régóta meglévő tapasztalattal és motivációval ami elengedhetetlen a magas minőségű, megbízható mérőeszközök szállításához.

A vezető szerep a mérleggyártás terület négy elvhez köthető, melyet Ohaus előnynek neveznek. Ezek az elvek teszik lehetővé, hogy eleget tegyen az Ohaus azon elkötelezetségének ami az ügyfelei elvárásainak kielégítésére, valamint a tökéletességre való törkevés jelenti számára az üzleti élet minden aspektusában.

 

Ismerje meg az Ohaus mérlegportfólióját, Magyarország egyik vezető viszonteladójával az Alföldi Mérleg Kft-vel.

Cégünk az Ohaus teljes támogatását tudhatja maga mögött mind az értékesítés, mind a szerviz területén.

 

 

Széchenyi 2020

Home