Aktuális

Ipar 4.0: prémium kategóriás megoldások az Alföldi Mérleg Kft.-nél

A balingeni központú, idén 154 éves múltra visszatekintő, Bizerba berendezései és szoftveres megoldásai a tömegmérés, biztonság és címkézés kérdésre biztosít választ a legmagasabb szinten.

Bizerba GLM-Ievo: a GLM-Ievo hitelesíthető árazó-címkéző sorozat nagy teljesítménynek és a moduláris kivitelnek köszönhetően az élelmiszeripari árazás-címkézés területén szinte minden kérdésre megoldást nyújt. Ezek a teljesen automata gépek akár 200 csomag/perc sebességgel képesek a mért vagy egalizált termékek címkézésére.

Bizerba CW_maxx: a CW_maxx hitelesíthető súlyellenőrző mérleg optimalizálja az előrecsomagolt, egalizált élelmiszer termékek minőségbiztosítását. A Bizerba súlyellenőrző mérlegei a csomagáramlást vezérlik, árut osztályoznak és válogatnak a szabadon definiált vagy törvényileg előírt súlyosztályok szerint. A gyártási adatok analóg, papír alapon, vagy digitális formában állnak a rendelkezése.

Bizerba Brain2: a Brain2 ipari szoftverplatformmal új mérföldkövet állít a Bizerba a gyártás területén: központosítás, adatcsere és biztonság a cél. Moduláris felépítésével a Brain2 optimálisan illeszkedi az Ön igényeihez.

Bizerba Inspekciós rendszerek: az élelmiszergyártók számára elsődleges szempont a minőségi paraméterek felügyelete és elemzése, a receptúrától, a hiánytalanás ellenőrzésén, az idegen tárgyak detektálásán át egészen a csomagolásig és címkézésig. A Bizerba fémérzékelők, röntgenberendezések és Vision kamerás ellenőrző rendszerek megoldást kínálnak ezekre a feladatokra.

Az Alföldi Mérleg Kft. immáron 24 éve a Bizerba magyarországi hivatalos viszonteladója és márkaszervize. Várjuk megtisztelő megkeresését.

Széchenyi 2020

Home